Mentometer

 Utvecklad I Sverige och används internationellt

 Kontakt, support och stöd på svenska eller engelska

 Möter GDPR

 Servrarna placerade i EU

EN MENTOMETER I MOBILEN MÖJLIGGÖR BÄTTRE MÖTEN

Glöm fysiska mentometer appar som måste hyras in och som riskerar att tappas bort och därmed bli en dyr erfarenhet. Med vår app kan deltagarna enkelt rösta, svara på frågor eller ställa frågor till föreläsarna. Självklart kan ni även skapa ordmoln. Resultaten visas enkelt upp på storbildsskärm om och när så önskas.
Eftersom nästan alla i dagens samhälle äger en smartphone eller en surfplatta kan vår mentometer på ett enkelt sätt användas av alla. Deltagarna laddar ner appen till sin enhet och kort därefter ges tillgång till mentometerfunktionen. I stora sammankomster kan det vara svårt för den enskilde individen att komma till tals men med hjälp av vår lösning blir alla åhörare delaktiga och därmed mer engagerade.

TIPS FÖR ATT LYCKAS MED EN DIGITAL MENTOMETER

• Blanda olika typer av frågor. Mentometer, fritext, flervalsfrågor eller inkludera bilder.
• Visa gärna resultaten i realtid på storbildsskärm, då känner sig deltagarna sedda, hörda och respekterade.
• Gör det roligt, kanske genom en egen frågesport?
• Publicera frågorna en i taget för bästa dramaturgi.
• Visa gärna upp resultatet direkt på storbildsskärmar via det enkla webbgränssnitt.
• Frågorna bör vara tydligt formulerade och enkla att förstå, samtidigt bör de kräva eftertanke att svara på.
• Använd vår mentometern för att utvärdera mötet.

Kontakta oss gärna för att prova appen eller för att få fler tips och idéer eller information om framgångsfaktorer och fallgropar.

SKAPA ORDMOLN SOM VÄXER I REALTID PÅ STORBILDSSKÄRMEN – ALLTID UPPSKATTAT!

Mentometer
Mentometer
 

“Vi är mycket nöjda med mötesappen. Tack vare den kan vi enkelt och i realtid aktivera deltagarna på vårt evenemang, ställa mentometerfrågor och låta deltagarna skicka in frågor och reflektioner till våra föreläsare. Vi kan även presentera våra partners och förse deltagarna med annan relevant information”
-Per Winblad VD & Chefredaktör – www.motivation.se

“Mötesappen ökar engagemang, delaktighet och lärande på våra konferenser. Vi är mycket nöjda både med appen och med den kunskap, support och stöd vi får från Interaktiva Möten”

Mats Gustafsson
Founder and CEO
Wednesday Relations

“Mötesappen tillför en extra dimension till våra evenemang. Deltagarna blir mer aktiva och både engagemang och lärande ökar. Tack vare appen kan vi också enkelt förse våra deltagare med uppdaterad information före, under och efter evenemanget. Deltagarnas nätverkande ökar också tack vara att de lätt kan kontakta varandra via appen”
-Ingela Larsson Kommunikationsansvarig Handelskammaren Värmland

Vill du veta mer?

”Mötesappen var ett kul och effektivt sätt att utveckla vår konferens. Den tillförde ökad energi och bättre inblick kring hur man tänker och resonerar I olika frågor.”
– Karin ytterström
Kommunikationschef Samtrafiken I Sverige ab