Inkluderar både mötesapp och webplattform

Här kan deltagarna ta del av sändningen, navigera mellan break-outs och huvudsessioner,
ta del av program, svara på och skicka frågor, chatta med andra deltagare och mycket mer.

Image

Strömma ditt innehåll

Oavsett om dina deltagare använder mobilappen eller webplattformen kan de ta del av ditt strömmade innehåll samtidigt som de svarar på frågor och har tillgång till plattformens övriga funktioner. 

Programinformation

I appen kan du fylla konferensprogrammet med all information som kan tänkas behövas – före, under och efter konferensen. Jobba med text, bild och video. Länka till kartor, talarpresentationer och annan viktig information. Eventuella uppdateringar gör du enkelt och i realtid.

Dialogverktyg

I appen finns många olika möjligheter till interaktion och medskapande. Arbeta med den inbyggda mentometern eller låt deltagarna interagera genom fritextfrågor och andra workshopverktyg eller skapa ordmoln i realtid. Allt med omedelbar återkoppling.

Push-notiser

Om du vill eller behöver göra dina deltagare uppmärksamma på en nyhet, ändring eller annat är det enkelt att skicka ut egna aviseringar.

Mät och utvärdera

Givetvis finns olika typer av mätning och utvärdering. Som summering på en utbildning eller konferens eller löpande under varje programpunkt.

Deltagarnätverk

Nätverkande är en väsentlig faktor för framgång och det finns mycket att vinna på att hjälpa deltagarna att utöka sina nätverk. Med möjligheter som att se alla deltagare, lägga till och spara bilder och kontaktinformation i telefonen kan deltagarna lämna konferensen med såväl ny kompetens som många nya värdefulla kontakter i fickan.

 Utvecklad I Sverige och används internationellt

 Kontakt, support och stöd på svenska eller engelska

 Möter GDPR

 Servrarna placerade i EU

Event App- Mötes App- Konferens App

För att underlätta interaktion och för att förse dina deltagare med rätt information före, under och efter evenemanget erbjuder vi en event app. Appen innehåller mängder av möjligheter att aktivera, inspirera, informera, och skapa engagemang. Med hjälp av appen får du de förutsättningar som krävs för att dina deltagare både ska bära med sig nya kunskaper och för att öka deras engagemang över tid. Appen levereras normalt med ert namn, er logo och i era färger.
Interaktiva Möten är preferred partner för MeetApp i Sverige och vi hjälper dig att teckna ditt MeetApp-avtal samtidigt som vi hjälper dig att producera appen och ger dig utbildning, stöd och support så att du enkelt och säkert kommer igång.


Ordmoln i realtid

Med ordmoln sammanfattar du snabbt, snyggt och enkelt presentationer, samtal och föreläsningar. Men du kan även vända på retoriken. Låt deltagarna börja med att skicka in ord som de associerar med ett visst ämne. Det blir en bra utgångspunkt för både föreläsare, deltagare och arrangör.

Frågor och svar på storbildsskärm

Oavsett om du vill visa resultatet av en omröstning, exponera utvalda frågor till en panel, sammanfatta reaktioner i ett ordmoln eller skapa energi genom att visa vad deltagarna tar med sig från konferensen så presenterar du snabbt och enkelt på storbildsskärmen.

Tävlingar och Quiz

Skapa snabbt enkla tävlingar som gör ditt evenemang roligare och som ökar både engagemanget och som om du vill, hjälper deltagarna att minnas mer av era budskap.

Enkäter och utvärderingar

Oavsett om du vill låta deltagarna utvärdera din konferens eller något annat så skapar du enkelt enkäter i appen. Eller varför inte ett kunskapstest? Resultaten exporterar du enkelt till Excel.

Alltid uppdaterade program

Oavsett om du behöver uppdatera tiderna i agendan, stryka programpunkter, ändra lokal eller byta namn på medverkande så uppdaterar du på mindre än en minut appens program. Dessutom kan du om du vill skicka ett push meddelande till dina deltagare och informera om ändringen.

Hitta favoritdeltagare

Du kan enkelt söka och hitta bekanta eller andra intressanta deltagare. Favoritmarkera, chatta eller spara kontaktuppgifter.

GPDR lagstiftningen

Givetvis är appen helt anpassad efter GDPR-lagstiftningen. Både du och dina deltagare är skyddade av både lagen och vår datapolicy.

Svensk support och hjälp

Appen är mycket enkel att sköta. Skulle det ändå uppstå frågor så ger vi dig snabbt support på svenska. Ofta har vi idéer och erfarenheter som kan hjälpa dig att lyckas ännu bättre.