KONTAKTA OSS

Om du vill veta mer om vad vår konferens-app skulle kunna tillföra dig och din organisation, använd formuläret här på sidan eller hör av dig direkt till Tommy Brotte.

08-410 88 400
tommy@interaktivamoten.se


 • “Vi är mycket nöjda med mötesappen. Tack vare den kan vi enkelt och i realtid aktivera deltagarna på vårt evenemang, ställa mentometerfrågor och låta deltagarna skicka in frågor och reflektioner till våra föreläsare. Vi kan även presentera våra partners och förse deltagarna med annan relevant information”

  Per Winblad VD & Chefredaktör – www.motivation.se

  event app

 • “Mötesappen ökar engagemang, delaktighet och lärande. Vi är mycket nöjda både med appen och med den kunskap, support och stöd vi får från Interaktiva Möten”

  Gunilla EitremUtvecklingsledare Södertörnskommunerna

  eventapp

 • “Mötesappen tillför en extra dimension till våra evenemang. Deltagarna blir mer aktiva och både engagemang och lärande ökar. Tack vare appen kan vi också enkelt förse våra deltagare med uppdaterad information före, under och efter evenemanget. Deltagarnas nätverkande ökar också tack vara att de lätt kan kontakta varandra via appen”

  Ingela LarssonKommunikationsansvarig Handelskammaren Värmland

  event app

Vill du bli kontaktad?

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

”Mötesappen var ett kul och effektivt sätt att utveckla vår konferens. Den tillförde ökad energi och bättre inblick kring hur man tänker och resonerar i olika frågor.”

Karin Ytterström
KOMMUNIKATIONSCHEF SAMTRAFIKEN I SVERIGE AB