Vill du testa appen?

Ladda ner en Demo och titta själv eller så guidar vi dig igenom den. Ring eller maila oss så bokar vi en tid för en demo, live eller via telefon.
Vi har mångårig erfarenhet av att producera medskapande och interaktiva konferenser och erbjuder förutom appen beprövade mötesformat, rutiner, dramaturgi, teknikstöd och kunskaper om hur du ställer frågor som engagerar och har avsedd effekt. Självklart kan du om du vill även sköta allt själv.

Testa här!
 
 
 

Ange dina uppgifter nedan så kommer du igång inom några minuter!

  “Vi är mycket nöjda med mötesappen. Tack vare den kan vi enkelt och i realtid aktivera deltagarna på vårt evenemang, ställa mentometerfrågor och låta deltagarna skicka in frågor och reflektioner till våra föreläsare. Vi kan även presentera våra partners och förse deltagarna med annan relevant information”
  -Per Winblad VD & Chefredaktör – www.motivation.se

  “Mötesappen ökar engagemang, delaktighet och lärande på våra konferenser. Vi är mycket nöjda både med appen och med den kunskap, support och stöd vi får från Interaktiva Möten”

  Mats Gustafsson
  Founder and CEO
  Wednesday Relations

  “Mötesappen tillför en extra dimension till våra evenemang. Deltagarna blir mer aktiva och både engagemang och lärande ökar. Tack vare appen kan vi också enkelt förse våra deltagare med uppdaterad information före, under och efter evenemanget. Deltagarnas nätverkande ökar också tack vara att de lätt kan kontakta varandra via appen”
  -Ingela Larsson Kommunikationsansvarig Handelskammaren Värmland


  ”Mötesappen var ett kul och effektivt sätt att utveckla vår konferens. Den tillförde ökad energi och bättre inblick kring hur man tänker och resonerar I olika frågor.”
  – Karin ytterström
  Kommunikationschef Samtrafiken I Sverige ab