Mentometer i smartphone

 Utvecklad I Sverige och används internationellt

 Kontakt, support och stöd på svenska eller engelska

 Möter GDPR

 Servrarna placerade i EU

MENTOMETER I SMARTPHONE ÖKAR KUNSKAPEN

Engagerade och aktiva mötesdeltagare förstår, minns och gör mer efter möten och konferenser. Ett enkelt sätt att involvera deltagarna är genom att använda en  mentometer i smartphone eller surfplatta. Du behöver inte mängder av hårdvaror och fysiska knappar utan alla kan använda sin egen mobil vilket gör det smidigt och användarvänligt.

Enkelt och smidigt att komma igång

Deltagarna laddar helt enkelt ner en app till sin smartphone eller padda, oavsett om det är Android eller Iphone. Du som arrangör skickar ut frågor och visar enkelt upp resultat på storbildsskärmen via ett mycket enkelt webgränssnitt. Du väljer om du vill att appen ska ha din grafiska profil eller inte.

Får man som deltagare i ett möte vara aktiv, exempelvis genom att tycka till genom en mentometer i smartphonen, ökar förståelsen, energin och framförallt blir deltagaren mer benägen att följa upp idéer och mål som det fattades beslut om i mötet.

Tips för att lyckas med en mentometer i Smartphone

  • Använda funktionen ganska mycket under mötet. De som lyckas bäst tänker både kvalitet och kvantitet.
  • Blanda frågeformer mellan fritext, färdiga svarsalternativ, flervalsfrågor med mera. Möjligheterna är många.
  • Ordmoln är en uppskattad funktion. Varför inte låta dem växa fram i realtid på storbildsskärmen, kanske som en känslobarometer?
Mentometer i smartphone
LADDA NER DEMO APP TILL DIN MOBIL!

SKAPA ORDMOLN SOM VÄXER I REALTID PÅ STORBILDSSKÄRMEN – ALLTID UPPSKATTAT!

“Vi är mycket nöjda med mötesappen. Tack vare den kan vi enkelt och i realtid aktivera deltagarna på vårt evenemang, ställa mentometerfrågor och låta deltagarna skicka in frågor och reflektioner till våra föreläsare. Vi kan även presentera våra partners och förse deltagarna med annan relevant information”
-Per Winblad VD & Chefredaktör – www.motivation.se

“Mötesappen ökar engagemang, delaktighet och lärande på våra konferenser. Vi är mycket nöjda både med appen och med den kunskap, support och stöd vi får från Interaktiva Möten”

Mats Gustafsson
Founder and CEO
Wednesday Relations

“Mötesappen tillför en extra dimension till våra evenemang. Deltagarna blir mer aktiva och både engagemang och lärande ökar. Tack vare appen kan vi också enkelt förse våra deltagare med uppdaterad information före, under och efter evenemanget. Deltagarnas nätverkande ökar också tack vara att de lätt kan kontakta varandra via appen”
-Ingela Larsson Kommunikationsansvarig Handelskammaren Värmland

Vill du veta mer?

”Mötesappen var ett kul och effektivt sätt att utveckla vår konferens. Den tillförde ökad energi och bättre inblick kring hur man tänker och resonerar I olika frågor.”
– Karin ytterström
Kommunikationschef Samtrafiken I Sverige ab