Mentometer i mobiltelefonen

 Utvecklad I Sverige och används internationellt

 Kontakt, support och stöd på svenska eller engelska

 Möter GDPR

 Servrarna placerade i EU

MENTOMETER I MOBILTELEFONEN GÖR ATT MAN MINNS

Under större möten kan det vara svårt att involvera alla deltagare, men genom en mentometer i mobiltelefonen kan alla deltagare enkelt interagera och tycka till om talarens påståenden eller rösta och svara på frågor. Självklart kan man även skapa ordmoln som växer fram på storbildsskärmen i realtid.

Tio procent, det är vad de flesta kommer ihåg från en traditionell föreläsning där de varit en passiv lyssnare. Är de däremot involverade i form av samtal, diskussioner, tar del av frågeställningar genom exempelvis en mentometer i mobiltelefonen så ökar denna procentsiffra betydligt.

Oavsett mötets storlek kan mentometern skapa engagemang och och öka lärande. Och du som arrangör får möjlighet att lära dig ännu mer om hur dina deltagare resonerar i olika frågor. Digital interaktion passar fler eftersom de kan delta anonymt och de kan göra sin röst hörd utan att behöva prata inför en stor grupp. Det inkluderar fler och ökar såväl kreativiteten som demokratin i mötet.

Tips för att lyckas med en mobil mentometer

  • Låt deltagarna vara anonyma.
  • Var transparent och visa frågor, resultat och annat på storbildsskärmen,
  • Gör det roligt genom ordmoln, quiz och tävlingar.
  • Om du vill att deltagarna ska svara på frågor, gör frågorna enkla att förstå men svåra att svara på. Då visar du respekt för dina deltagares kompetens.
Mentometer i mobiltelefonen
LADDA NER DEMO APP TILL DIN MOBIL!
Mentometer i mobiltelefonen

SKAPA ORDMOLN SOM VÄXER I REALTID PÅ STORBILDSSKÄRMEN – ALLTID UPPSKATTAT!

Mentometer i mobiltelefonen

“Vi är mycket nöjda med mötesappen. Tack vare den kan vi enkelt och i realtid aktivera deltagarna på vårt evenemang, ställa mentometerfrågor och låta deltagarna skicka in frågor och reflektioner till våra föreläsare. Vi kan även presentera våra partners och förse deltagarna med annan relevant information”
-Per Winblad VD & Chefredaktör – www.motivation.se

“Mötesappen ökar engagemang, delaktighet och lärande på våra konferenser. Vi är mycket nöjda både med appen och med den kunskap, support och stöd vi får från Interaktiva Möten”

Mats Gustafsson
Founder and CEO
Wednesday Relations

“Mötesappen tillför en extra dimension till våra evenemang. Deltagarna blir mer aktiva och både engagemang och lärande ökar. Tack vare appen kan vi också enkelt förse våra deltagare med uppdaterad information före, under och efter evenemanget. Deltagarnas nätverkande ökar också tack vara att de lätt kan kontakta varandra via appen”
-Ingela Larsson Kommunikationsansvarig Handelskammaren Värmland

Vill du veta mer?

”Mötesappen var ett kul och effektivt sätt att utveckla vår konferens. Den tillförde ökad energi och bättre inblick kring hur man tänker och resonerar I olika frågor.”
– Karin ytterström
Kommunikationschef Samtrafiken I Sverige ab