mentometer app

 Utvecklad I Sverige och används internationellt

 Kontakt, support och stöd på svenska eller engelska

 Möter GDPR

 Servrarna placerade i EU

VÅR MENTOMETER APP ÖKAR DELTAGANDET

Vår mentometer app har gjort många möten och konferenser både roligare och bättre. Att i en mobiltelefon eller surfplatta, ha tillgång till en mentometer app är smidigt, enkelt och snabbt. Dessutom ökar du på ett lustfyllt sätt mötesdeltagarnas engagemang, aktivitet och lärande.

Om du vill öka aktiviteten och deltagandet är vår mentometer app en enkel och effektiv lösning. Via mentometern kan deltagarna tycka till, rösta eller ställa frågor. I ett större sällskap kan det vara enda sättet för att alla ska känna sig delaktiga och sedda. Rätt använt så kan en mentometer app både öka förståelsen och viljan att efterleva det som berörts på mötet. Genom den här typen av aktivt mötesdeltagande ökar ofta inlärningen från cirka tio procent till upp mot sjuttio procent.

Eftersom deltagarna använder sin egna mobiltelefon eller surfplatta är det lätt att komma igång och du skapar enkelt engagemang utan att onödig tid går åt.

Tips för att lyckas med en mentometer app

  • Blanda mentometerfrågor med fritextfrågor.
  • Skapa ordmoln som växer i realtid på storbildsskärmen.
  • Gör frågorna relevanta så att deltagarna förstår varför de ska svara på dem.
  • Gör det roligt, kanske genom att skapa en egen quiz?
  • Publicera mentometerfrågor löpande under dagen så att dramaturgin hålls vid liv.
  • Visa gärna upp resultatet direkt på storbildsskärmar via vårt enkla webbgränssnitt.
  • Frågorna bör vara tydligt formulerade och enkla att förstå, samtidigt bör de kräva eftertanke att svara på.
  • Använd vår mentometer app för att utvärdera mötet efteråt.

Kontakta oss gärna för att prova appen eller för att få fler tips och idéer eller information om framgångsfaktorer och fallgropar.

Skapa ordmoln som växer i realtid på storbildsskärmen - Alltid uppskattat!

Mentometer app

Mentometer app

“Vi är mycket nöjda med mötesappen. Tack vare den kan vi enkelt och i realtid aktivera deltagarna på vårt evenemang, ställa mentometerfrågor och låta deltagarna skicka in frågor och reflektioner till våra föreläsare. Vi kan även presentera våra partners och förse deltagarna med annan relevant information”
-Per Winblad VD & Chefredaktör – www.motivation.se

“Mötesappen ökar engagemang, delaktighet och lärande på våra konferenser. Vi är mycket nöjda både med appen och med den kunskap, support och stöd vi får från Interaktiva Möten”

Mats Gustafsson
Founder and CEO
Wednesday Relations

“Mötesappen tillför en extra dimension till våra evenemang. Deltagarna blir mer aktiva och både engagemang och lärande ökar. Tack vare appen kan vi också enkelt förse våra deltagare med uppdaterad information före, under och efter evenemanget. Deltagarnas nätverkande ökar också tack vara att de lätt kan kontakta varandra via appen”
-Ingela Larsson Kommunikationsansvarig Handelskammaren Värmland

Vill du veta mer?

”Mötesappen var ett kul och effektivt sätt att utveckla vår konferens. Den tillförde ökad energi och bättre inblick kring hur man tänker och resonerar I olika frågor.”
– Karin ytterström
Kommunikationschef Samtrafiken I Sverige ab