Konferens app

KONFERENS APP FÖR ETT MODERNT MÖTE

Samla all information om din konferens på ett ställe. Program, information, presentationer, pushnotiser, deltagarlistor, mentometer, nätverksfunktioner, utvärderingar och mycket mer. Med smarta funktioner och all information samlat i ett digitalt nav, förlänger och förstärker du effekterna av din konferens.

Involvera mera

Dialogfunktionen i vår konferens app hjälper till att generera interaktiva och effektiva möten där energin är hög och alla deltagarna aktivt arbetar. Varje medarbetare i en organisation besitter mycket kunskap och olika typer av erfarenhet. Att ta till vara på det under en konferens är av stor vikt för att få ut så mycket som möjligt utav den. Genom vår konferens app skapar vi möjlighet att genomföra ett framgångsrikt möte som deltagarna kommer ihåg länge.

Interaktiva Möten kan bistå med både en smart konferens app samt kunskap kring hur du får ut mest av din app och varna för de fallgropar som kan finnas. Vill du veta mer kring hur vi tänker och kan hjälpa dig, kontakta gärna oss. Varmt välkommen!

Tips för att lyckas med användningen av en konferensapp

  • Använd många funktioner i appen och fyll den med information som skapar värde för dina deltagare.
  • Involvera deltagarna genom mentometer, fritextfrågor eller aktivitetsflöde (internt socialt bildmedia)
  • Gör det enkelt för deltagarna att chatta och nätverka genom konferensappen.
  • Samla informationen i appen och undvik att göra informationen tillgänglig i flera kanaler samtidigt.
Konferens app
Testa appen!

SKAPA ORDMOLN SOM VÄXER I REALTID PÅ STORBILDSSKÄRMEN – ALLTID UPPSKATTAT!

“Vi är mycket nöjda med mötesappen. Tack vare den kan vi enkelt och i realtid aktivera deltagarna på vårt evenemang, ställa mentometerfrågor och låta deltagarna skicka in frågor och reflektioner till våra föreläsare. Vi kan även presentera våra partners och förse deltagarna med annan relevant information”
-Per Winblad VD & Chefredaktör – www.motivation.se

“Mötesappen ökar engagemang, delaktighet och lärande på våra konferenser. Vi är mycket nöjda både med appen och med den kunskap, support och stöd vi får från Interaktiva Möten”

Mats Gustafsson
Founder and CEO
Wednesday Relations

“Mötesappen tillför en extra dimension till våra evenemang. Deltagarna blir mer aktiva och både engagemang och lärande ökar. Tack vare appen kan vi också enkelt förse våra deltagare med uppdaterad information före, under och efter evenemanget. Deltagarnas nätverkande ökar också tack vara att de lätt kan kontakta varandra via appen”
-Ingela Larsson Kommunikationsansvarig Handelskammaren Värmland

Vill du veta mer?


    ”Mötesappen var ett kul och effektivt sätt att utveckla vår konferens. Den tillförde ökad energi och bättre inblick kring hur man tänker och resonerar I olika frågor.”
    – Karin ytterström
    Kommunikationschef Samtrafiken I Sverige ab