EVENT APP SVERIGE


SVENSK EVENT APP FÖR ETT MODERNT MÖTE

Event App Sverige är utvecklad i Sverige och följer naturligtvis GDPR. All kontakt sker på svenska eller om du föredrar på engelska.

Samla information om din konferens på ett ställe. Program, information, presentationer, pushnotiser, deltagarlistor, mentometer, nätverksfunktioner, utvärderingar och mycket mer. Med smarta funktioner och all information samlat i ett digitalt nav, förlänger och förstärker du effekterna av din konferens.

Dialogfunktionen i vår event app hjälper till att generera interaktiva och effektiva möten där energin är hög och alla deltagarna aktivt arbetar. Genom vår event app skapar vi möjlighet att genomföra ett framgångsrikt möte som deltagarna kommer ihåg länge.

Interaktiva Möten kan bistå med både en smart event app Sverige samt kunskap kring hur du får ut mest av din app och varna för de fallgropar som kan finnas. Vill du veta mer kring hur vi tänker och kan hjälpa dig, kontakta gärna oss. Varmt välkommen!

INVOLVERA MERA

  • Använd många funktioner i appen och fyll den med information som skapar värde för dina deltagare.
  • Involvera deltagarna genom mentometer, fritextfrågor eller aktivitetsflöde (internt socialt bildmedia)
  • Gör det enkelt för deltagarna att chatta och nätverka genom app eventen.
  • Samla informationen i appen och undvik att göra informationen tillgänglig i flera kanaler samtidigt.

TIPS FÖR ATT LYCKAS MED ANVÄNDNINGEN AV EN EVENT APP SVERIGE

Event app
Läs mer

“Vi är mycket nöjda med mötesappen. Tack vare den kan vi enkelt och i realtid aktivera deltagarna på vårt evenemang, ställa mentometerfrågor och låta deltagarna skicka in frågor och reflektioner till våra föreläsare. Vi kan även presentera våra partners och förse deltagarna med annan relevant information”

-Per Winblad VD & Chefredaktör – www.motivation.se

event app

“Mötesappen ökar engagemang, delaktighet och lärande på våra konferenser. Vi är mycket nöjda både med appen och med den kunskap, support och stöd vi får från Interaktiva Möten”

Mats Gustafsson
Founder and CEO
Wednesday Relations

Image

“Mötesappen tillför en extra dimension till våra evenemang. Deltagarna blir mer aktiva och både engagemang och lärande ökar. Tack vare appen kan vi också enkelt förse våra deltagare med uppdaterad information före, under och efter evenemanget. Deltagarnas nätverkande ökar också tack vara att de lätt kan kontakta varandra via appen”

-Ingela Larsson Kommunikationsansvarig Handelskammaren Värmland

event app

 Utvecklad I Sverige och används internationellt

 Kontakt, support och stöd på svenska eller engelska

 Möter GDPR

 Servrarna placerade i EU

Event App- Mötes App- Konferens App

För att underlätta interaktion och för att förse dina deltagare med rätt information före, under och efter evenemanget erbjuder vi en event app. Appen innehåller mängder av möjligheter att aktivera, inspirera, informera, och skapa engagemang. Med hjälp av appen får du de förutsättningar som krävs för att dina deltagare både ska bära med sig nya kunskaper och för att öka deras engagemang över tid. Appen levereras normalt med ert namn, er logo och i era färger.
Interaktiva Möten är preferred partner för MeetApp i Sverige och vi hjälper dig att teckna ditt MeetApp-avtal samtidigt som vi hjälper dig att producera appen och ger dig utbildning, stöd och support så att du enkelt och säkert kommer igång.


Vill du veta mer?